Η Οργάνωση - DiEM25

Η Οργάνωση

Το DiEM25 είναι ένα διακρατικό κίνημα με έναν απλό αλλά ριζοσπαστικό στόχο: να εκδημοκρατίσουμε την Ευρώπη!

The basis of DiEM25 is the manifesto, the Organising Principles and the Progressive Agenda (policies on a variety of topics).

Οι οργανωτικές Αρχές ορίζουν πως η οποιαδήποτε προσθήκη ή τροποποίησή αυτών προϋποθέτει πάντα μια συνολική ψηφοφορία και δεν μπορεί να επέλθει με απόφαση μεμονωμένου οργάνου.

Όλα τα σώματα υπάρχουν μόνο για να υποστηρίζουν το DiEM25 και να διαδίδουν συνεπώς την αποφασισμένη πολιτική του ατζέντα. Ο ρόλος τους και η δράση τους μπορεί να οριστεί από το ακόλουθο πλαίσιο:

  Στρατηγική και Εφαρμογή της Παραγωγή υλικών Συζήτηση πολιτικής & Εκπαίδευση
Διεθνής Το Coordinating Collective και τα ex officios μέλη είναι υπεύθυνοι για τη διεθνιστική στρατηγική του DiEM25 και την πραγματοποίηση της, τις σχέσεις με άλλους πολιτικούς παράγοντες, τις εκδηλώσεις, όπως οι μεγάλες συνελεύσεις και οι ακαδημίες, και τα λοιπά. Οι ομάδες δράσης του DiEM25 δημιουργούν μεταφράσεις, γραφικά, βίντεο και άλλα. Some task forces have pages where you can learn more: Κάθε μέλος μπορεί να ξεκινήσει μια Θεματική Ομάδα, προκειμένου να συζητά την πολιτική γύρω από ένα θέμα με 5-15 άλλα μέλη. Currently active thematic DSCs:
Εθνικός National task forces: National thematic DSCs:
  Τοπικός

  Οι ΑΟ(Αυθόρμητες Ομάδες του DiEM25) είναι οι 95 τοπικές ομάδες ακτιβιστών μας που οργανώνουν εκστρατείες του DiEM25, δράσεις και εκδηλώσεις στην πόλη τους. Η ιδανική ομάδα έχει 5-7 μέλη; ενθαρρύνεται ο διαχωρισμός σε περισσότερες ομάδες ( με βάση τα ενδιαφέροντα ή...). Επέλεξε εδώ για να δεις τις ομάδες ανά χώρα:

  Local task forces:
   Local thematic DSCs:

    Άλλα όργανα:

    • Το Επικυρωτικό Συμβούλιο είναι αρμόδιο για την ερμηνεία των Οργανωτικών Αρχών, για ζητημάτα πειθαρχίας και παρόμοια θεμάτα.
    • Το Συμβουλευτικό Σώμα αποτελείται από γνωστές προσωπικότητες που μας βοηθούν με τις γνώσεις τους και την άποψή τους.

    Θέλω να δημιουργήσω ή να προσχωρήσω σε μια ομάδα!