Εγγραφή μέλους στο ΜέΡΑ25

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα σχετικά με τα σχέδια και τις δραστηριότητες μας

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να γίνετε μέλος του ΜέΡΑ25. Το ΜέΡΑ25 δεν είναι «άλλο» ένα κόμμα. Είναι το πρώτο κόμμα που, όχι μόνο δραστηριοποιείται μέσω του DiEM25 σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και το κόμμα που συνδιαμορφώνεται από τα μέλη του.
Εάν υπάρχει πρόβλημα με την εγγραφή σας, γράψτε μας στο members@mera25.gr ή καλέστε το 210 3810671 και ζητήστε το Τμήμα Μελών.

Αντιλαμβάνομαι πως με την εγγραφή μου ως μέλος, συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου του DiEM25, συγκεκριμένα δίνοντας στο DiEM25 άδεια να αποθηκεύσει τα δεδομένα που παρέχω σε αυτήν τη φόρμα και να με ενημερώνει για νέες ψηφοφορίες και άλλους τρόπους συμμετοχής ως μέλος του DiEM25.

Αποδέχομαι τις καταστατικές και ιδεολογικές, προγραμματικές αρχές και πολιτικές θέσεις του Κόμματος ΜέΡΑ25 (Μέτωπο Ρεαλιστικής Ανυπακοής), δεν είμαι μέλος άλλου Κόμματος και επιθυμώ την εγγραφή μου στο μητρώο μελών του Κόμματος.

Συμφωνώ και επιτρέπω την επεξεργασία των στοιχείων μου και τη νόμιμη χρήση τους από το Κόμμα.

Δηλώνω ότι συμφωνώ να καταχωρηθούν και να διατηρούνται τα στοιχεία μου από το Οργανωτικό και την Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου και Κινηματικής Εξόρμησης (ΟΕΣΚΕ) του ΜέΡΑ25, την προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή( ΠΣΕ) του ΜέΡΑ25 της εκλογικής μου περιφέρειας και να σταλούν στην αρμόδια Ομάδα Ανυπακοής και τους εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους του κόμματος, ώστε να επικοινωνήσουν μαζί μου για να προχωρήσει η εγγραφή μου στο ΜέΡΑ25.

Συμφωνώ και επιτρέπω το Κόμμα να επικοινωνεί μαζί και να μου αποστέλλει κάθε πληροφόρηση που κρίνεται αναγκαία στο e-mail και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου μου.

Το ΜέΡΑ25 έχει τοπικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα.
Οι πληροφορίες που αφορούν τον τόπο διαμονής σου θα μας βοηθήσουν να σου στέλνουμε πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις στην περιοχή σου.