Εγγραφή ως μέλος του DIEM25

Γίνετε ένα κομμάτι του πανευρωπαϊκού κινήματος!

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να γίνετε μέλος του DIEM25 Ως μέλος, θα μπορείτε να συμμετέχετε στις δράσεις μας, να συνδιαμορφώνετε τις εκστρατείες μας, να συμμετέχετε στη συγγραφή των πολιτικών μας προγραμμάτων και να είστε σε επαφή με την κοινότητα του DIEM25 σε όλη την Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο.

Αντιλαμβάνομαι πως με την εγγραφή μου ως μέλος, συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου του DiEM25, συγκεκριμένα δίνοντας στο DiEM25 άδεια να αποθηκεύσει τα δεδομένα που παρέχω σε αυτήν τη φόρμα και να με ενημερώνει για νέες ψηφοφορίες και άλλους τρόπους συμμετοχής ως μέλος του DiEM25.

Το DiEM25 χρηματοδοτείται 100% μέσω των συνδρομών των μελών και μικρών, ατομικών δωρεών. Μπορείτε να επιλέξετε την επιθυμητή συνδρομή μέλους στην τελευταία σελίδα. Εάν δεν μπορείτε να πληρώσετε κανένα ποσό, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για εξαίρεση. Δεν είσαι ακόμη έτοιμος/η να γίνεις μέλος? Πάρε το ενημερωτικό δελτίο μας.

Τα μέλη του DIEM25 δημιουργούν ομάδες βάσης ( που ονομάζονται Αυθόρμητες Ομάδες, ΑΟ) σε πόλεις εντός αλλά και εκτός Ευρώπης. Υπάρχουν επίσης διαδικτυακές ομάδες που δουλεύουν πάνω σε ποικίλες θεματικές. Θα χρησιμοποιήσουμε την ακόλουθη προαιρετική πληροφορία για να σας φέρουμε σε επαφή με ακτιβιστές του Diem25 .
Στο DIEM 25, όλες οι πολιτικές αποφάσεις λαμβάνονται με διαδικτυακή καθολική ψηφοφορία.Παρακαλώ διαλέξτε ένα κωδικό, προκειμένου να μπορείτε να συνδέεστε και να συμμετέχετε σε αυτές τις ψηφοφορίες.Με τον ίδιο κωδικό θα μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο φόρουμ μας και σε άλλα εργαλεία.
Η συνδρομή μέλους είναι ένας αναδιανεμητικός μηχανισμός . Εκτός από το ότι μας επιτρέπει να προσλαμβάνουμε προσωπικό, μας επιτρέπει επίσης να επιδοτούμε τα ταξίδια φτωχότερων μελών σε εκδηλώσεις του DiEM25 και τα έξοδα των ακτιβιστών, δεδομένου ότι το DiEM25 δεν λαμβάνει χρήματα από προγράμματα της ΕΕ και άλλες παρόμοιες πηγές. Όλα τα έσοδά μας προέρχονται από τις συνδρομές των μέλων μας και μικρές, ατομικές δωρεές. Μπορείτε να δείτε μια λεπτομερή ανάλυση των εσόδων και εξόδων μας στη σελίδα Οικονομική Διαφάνεια .
Διαλέξτε το ύψος της συνδρομής- μέλους

Κανονικά πρέπει όλα τα μέλη του DiEM25 να καταβάλλουν συνδρομή, τουλάχιστον τη μειωμένη, η οποία κοστίζει λίγο πάνω από 2 ευρώ / μήνα. Ωστόσο, στόχος μας είναι να προσφέρουμε δωρεάν συμμετοχη σε όσους δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ούτε ένα τόσο μικρό τέλος. Εάν είστε σε αυτή την κατηγορία, κάντε κλικ στο κουμπί 'Εγγραφή' τώρα και αμέσως μετά γράψτε στο [email protected] για να ζητήσετε εξαίρεση από την συνδρομή μέλους.

Επιλογές τρόπου πληρωμής
Συχνότητα πληρωμής