Υποψήφια Α' Ανατολικής Αττικής

Απατζίδη Μαρία

ΑχαρνεςΕλλάδα

Βουλευτής

Ονομάζομαι Μαρία Απατζίδη γεννήθηκα το 1990 στην πρώην Σοβιετική Ένωση και έχω Ποντιακή καταγωγή. Σε ηλικία τριών ετών ήρθα με την οικογένειά μου στην Ελλάδα και μεγάλωσα στις Αχαρνές Αττικής. Ως έφηβη ασχολήθηκα με τη ρυθμική Γυμναστική. Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Από τα δεκαοχτώ μου έτη εργάστηκα σε διάφορες εταιρείες στον ιδιωτικό τομέα.

Η πολιτική μου συνείδηση άρχισε να διαμορφώνεται από μικρή ηλικία λόγω της ευαισθητοποίησής μου για τις μειονότητες, τους πρόσφυγες και τον κοινωνικό ρατσισμό. Η ενηλικίωσή μου συνέπεσε με το ξέσπασμα της κρίσης, γεγονός που με έστρεψε σε μια μεγαλύτερη θέληση για κοινωνική δράση. Ο Γιάνης Βαρουφάκης λειτούργησε ως καταλύτης λόγω της στάσης του στη διαπραγμάτευση του 2015. Το ΜέΡΑ25 αφύπνισε τη συνείδησή μου δυναμικά με τις τοποθετήσεις του για την κατάλυση της χρεοδουλοπαροικίας που απειλεί την Ελλάδα και όχι μόνο. Οι δράσεις του ΜέΡΑ25 επιδιώκουν να θέσουν τέλος στη μνημονιακή απελπισία και την ενισχυμένη επιτήρηση.

Στα 29 μου έτη εκλέχτηκα βουλευτής Α΄ Ανατολικής Αττικής με το ΜέΡΑ25 στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019, με αποτέλεσμα να είμαι ένα από τα νεότερα μέλη της Βουλής.

Η πολιτική μου συμμετοχή στο ΜέΡΑ 25 έχει σκοπό την προαγωγή της παιδείας, της οικονομίας και της υγείας μέσω των μεταρρυθμιστικών πολιτικών θέσεων του ΜέΡΑ 25. Στόχος μου είναι η ευημερία αλλά και η εξυγίανση που δυσχεραίνουν τις υπάρχουσες συνθήκες και την διαβίωση των πολιτών αλλά και την επιβίωση του όλου ελληνικού λαού