Υποψήφια Α' Ανατολικής Αττικής

Πετρίτη Λίνα

ΔροσιάΕλλάδα

El. Epagelmatias

Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 4 Οκτωβρίου του 1980. Ο πατέρας μου ήταν επίσης αθηναίος, από μανιάτισσα μητέρα κι αιγινήτη πατέρα. Η μητέρα μου κατάγεται από ένα μικρό Καλαβρυτοχώρι, αλλά έζησε στην Αθήνα τα περισσότερά της χρόνια.
Φοίτησα στο Αρσάκειο Τοσίτσειο Εκάλης μέχρι και την 1η Λυκείου, ενώ αποφοίτησα απο το Γενικό Λύκειο Αγίου Στεφάνου.
Παρακολούθησα τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων Χαλκίδας, ενώ ταυτόχρονα εργαζόμουν στην οικογενειακή μας βιοτεχνία. Εκεί ασχολήθηκα με την απόκτηση και εφαρμογή ενός συστήματος διασφάλισης ποιότητας, την προώθηση των προϊόντων μας, καθώς και την οργάνωση της παρουσίας μας σε κλαδικές εκθέσεις. Σε αυτήν την επιχείρηση εργάζομαι και σήμερα, καθώς την έχω αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τα τελευταία χρόνια.
 Για 2 χρόνια φοίτησα στο Open University της Αγγλίας με κατεύθυνση Φυσικές Επιστήμες και Κοσμολογία, καθώς η κλίση μου ήταν πάντοτε τα Μαθηματικά και η Φυσική.
Έχω αποκτήσει 2 παιδιά, τον Οδυσσέα που είναι 15 χρονών και την Αθηνά 12 χρονών.
 Γνωρίζω αγγλικά και γερμανικά, ενώ στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με χειροποίητες (diy) ξύλινες κατασκευές, διαβάζω λογοτεχνία και μελετώ αστρονομία και μυθολογία. Τέλος, αγαπώ ιδιαίτερα τη φύση, τα ζώα και τα παιδιά.